Nettbutikk

OBS!!. All musikken kan også kjøpes digitalt på itunes. Søk etter artisten eller CD tittelen

Almmiravda

Pris: 180,00 NOK
Almmiravda er ambient world musikk med naturlyder iblandet i joiken. Stemninga i musikken beskriver det vakre og storslåtte i naturen i Sápmi, med midnattsol om sommern og nordlys om vinteren. Store, vide vidder så langt øye kan se, elver og fiskevann som vi og våre forfedre har høstet fra i alle tider, men.. også hvor værhardt det kan være i perioder!.

Máret

Pris: 180,00 NOK
Máret Hildur Stueng er en ung joiker fra Karasjok. Deltatt på Norsketalenter der hun kom helt fram til semifinalen. Hennes første CD “Máret” er arrangert rundt Etno-dance musikk sjanger.

Aigumuš

Pris: 180,00 NOK
Áigumuš CD er en variert musikk CD, som inneholder joik kombinert med ballade, rock, techno og ambientmusikk.

Gosnu

Pris: 180,00 NOK
Gruppa "Jiella" kommer fra Utsjok, Finland. 10 mil fra Karasjok mot Tana. Består av; Niilo Rasmus komponist og tekstforfatter, spiller synth og koring. Jenna, Mia og Eeva-Lisa Rasmus på vokalister. Innspilt 2002.

Eallinbálgát

Pris: 180,00 NOK
Eallinbálgát: Samisk Pop/Rock musikk med gruppa "Jiella" som består av Niilo Rasmus, komponist og tekstforfatter. Jenna og Eeva-Lisa Rasmus, vokalister.

Juovla eahket

Pris: 180,00 NOK
CD´n inneholder en selvkomponert julesang (spor 11), og resten tradisjonelle julesanger. sunget av Piera Jovnna Somby og Mia Rasmus. Innspilt 2003.

Civkkas

Pris: 180,00 NOK
CD´n inneholder åtte nye fortellinger og med åtte sanger. CD´n er spesielt rettet mot barn i førskolealderen og i småskolen. Innspilt 2004. I tillegg til CD´n får du kjøpt ei bok hvor du kan følge med tekstene, både fortellingen og sangene. Og er du en av de som vil ha med notene, så finnes også de i boka.

Muohtanasttazat

Pris: 180,00 NOK
CD´n inneholder åtte nye fortellinger og med åtte sanger. CD`n er en etterfølger av Civkkas CD som kom ut i 2004. Denne CD`n er beregnet for litt større barn enn den forrige.

Techno Tortur...i

Pris: 50,00 NOK
CD singel med Per Tor Turi. Technomusikk og joik i skjønn forening. Innspilt 2001.